De Bio HCG kuur is een afslankbehandeling waarmee men op een veilige en effectieve manier kan afvallen. Niet alleen kunt u met de Bio HCG Kuur een aantal kilootjes afvallen, de kuur is ook nog eens aanzienlijk bevorderende voor uw gezondheid.

De afgelopen jaren is de populariteit van de Bio HCG Kuur enorm gestegen. Steeds meer mensen kiezen voor de Bio HCG Kuur wanneer ze op zoek zijn naar een veilige en effectieve afslankkuur. Hier leest u meer over de werking van de Bio HCG Kuur en andere zaken rondom deze keer.

Toedienen van HCG

De Bio HCG Kuur werkt door middel van toedienen van kleine hoeveelheden van HCG. HCG is een afkorting van Humane Chorion Gonadotropine, een complexe naam voor een lichaamseigen stof die zich in het bloed van ieder mens bevindt. Deze lichaamseigen stof staat direct in verbinding met de hypothalamus. De hypothalamus is een onderdeel van de hersenen dat belangrijke functies in het lichaam bestuurt waarbij u kunt denken aan de volgende functies:

  • stofwisseling
  • eetlust
  • vetverbranding
  • bijnierfunctie
  • schildklierfunctie

Werking van de Bio HCG Kuur

Door het toedienen van kleine hoeveelheden van HCG kunt u dus dagelijks uw hypothalamus beïnvloeden. Op deze manier activeert u dit regelcentrum in de hersenen en dit zet de vetverbranding aan het werk. Ook onderdrukt u hiermee het vervelende hongergevoel wat mensen vaak hebben tijdens het volgen van een dieet. Tijdens de Bio HCG Kuur eet u tevens nauwelijks voedingsmiddelen waar vet is zit en ook zeer weinig koolhydraten.

10% afvallen met de Bio HCG Kuur

De resultaten van de Bio HCG Kuur zijn over het algemeen erg goed te noemen. Zo kunnen zowel mannen en vrouwen tijdens de kuur zo'n 10% van het lichaamsgewicht verliezen. Vanwege de relatief korte duur van de kuur zijn dit erg gunstige resultaten te noemen. De Bio HCG Kuur duurt namelijk maar 24 dagen. Niet alleen kan men 10% van het lichaamsgewicht verliezen maar na deze periode zal men zich ook gezonder en fitter voelen. Hierdoor is de Bio HCG Kuur ook zo populair.

Verantwoord afslanken met de Bio HCG Kuur

De Bio HCG Kuur maakt gebruik van een natuurlijk product en het bevat geen hormonen of andere chemische eetlustremmers. Hierdoor kunt u verantwoord afvallen met de Bio HCG kuur. Bovendien zult u zich fit en energiek voelen tijdens en na de Bio HCG Kuur. Ook heeft de Bio HCG Kuur een positieve invloed op uw humeur. Het product is tevens hypo allergeen wat inhoudt dat er weinig tot geen kans is op allergische reacties.