De Momentum kuur is een afslankkuur die steeds populairder wordt in Nederland. Het is een relatief korte afslankkuur waarin u elke dag een ampul Bio HCG Momentum onder uw tong druppelt. Naast de ampul volgt u ook een uitgebalanceerd dieet.

Naast het feit dat de Bio HCG Momentum afslankkuur een korte duur heeft staat de kuur ook bekend om haar effectieve werking en haar eenvoud. Het is tevens een afslankkuur die anders is dan de meeste afslankkuren en wellicht een oplossing biedt wanneer eerdere afslankkuren weinig succes hadden.

Hoe werkt de Bio HCG Momentum kuur

De Bio HCG Momentum afslankkuur concentreert zich op het HCG. Dit is een lichaamseigen stof die iedereen in zijn of haar bloed heeft zitten. HCG staat Humane Chorion Gonadotropine hetgeen een stof is die in verbinding staat met de hypothalamus, het regelcentrum dat zich in de hersenen bevindt. Dit regelcentrum bestuurt enkele belangrijke lichaamsfuncties zoals bijvoorbeeld:

  • Stofwisseling
  • Eetlust
  • Vetverbranding
  • Bijnierfunctie
  • Schildklierfunctie

Het toevoegen van HCG aan het lichaam

Doordat u elke dag een ampul Bio HCG Momentum onder uw tong druppelt zult u dus uw hypothalamus beinvloeden en op deze manier zal de vetverbranding geactiveerd worden. Het voordeel hierbij is dat alleen uw overtollig vet wordt verbrand en niet uw spieren en spierweefsel. Daarnaast krijgt u van de Bio HCG Momentum afslankkuur een fit en energiek gevoel zodat u zich goed in uw vel voelt zitten tijdens het dieet. Ook zorgt de toevoeging van HCG ervoor dat u geen last heeft van het vervelende hongergevoel wat veel mensen ervaren tijdens het volgen van een dieet.

Stabilisatie fase na de kuur

De Bio HCG Momentum afslankkuur is relatief kort met haar 24 dagen. Na deze periode is het echter ontzettend belangrijk dat u de stabilisatie fase goed volgt. Hoe u de stabilisatie fase het beste volgt staat beschreven in het boek wat u bij de kuur krijgt. In feite wordt uw dieet uitgebreid zodat u een gezonde levenswijze blijft houden en de controle heeft over uw gewicht. Wanneer u de stabilisatie fase goed afrond heeft u waarschijnlijk ook weinig moeite met het op gewicht blijven na de afslankkuur.

De voordelen van een Bio HCG Momentum kuur

Een van de voordelen van de Bio HCG Momentum kuur is dat de kuur relatief kort is. Bovendien worden er snel goede resultaten geboekt hetgeen mensen natuurlijk ook enorm motiveert tijdens een afslankkuur. Ook heeft u geen last van het vervelende hongergevoel. Dit hongergevoel is juist een van de zaken die er voor zorgen dat mensen stoppen met het volgen van een dieet. Ook voelt u zich energiek en fit tijdens het volgen van de Bio HCG Momentum kuur.